Pages

Sunday, September 11, 2011

Storstädning

Lördagen började med en väldigt trevlig frukost med dom gästerna som valde att sova över efter fredaagens lyckade besöö på Basilika, tack till alla inbandade :) Men när gästerna begett sig var det dags att ta itu med akvariet. Det var ett tag sen det fick lite omtanke och kärlek. Efter tömning, städning och påfyllning begav vi oss till Väla medans vattnet värmdes upp.
På Väla passade vi på att vandra runt och se hur det numera ser ut efter invigningen av den nya delen. Vi handlade lite kläder till Liam bl.a. två ny pyjamasar och en overall på PoP inför vintern. När vi kom bort till restaurangavdelningen bestämde vi för att äta på Graffiti.
När vi hade ätit gick vi ut och över till djuraffären på andra sidan gatan. Där inhandlades nya fisskar bl.a. 10 kardinaltetror, 2 guld algätare, 2 stonesuckers och 2 andra som jag inte vet vad dom heter. Sen handlade vi även lite nya växter (och växtnäring) till räkan som nog saknat lite grönt i akvariet.


När fiskarna och växterna väl var på plats stack jag och Exita ut och sprang en runda. Sen avlsutades kvällen med famijemys i soffan.

No comments: