Pages

Tuesday, June 14, 2011

Äntligen hemma!!!

Äntligen!!!

Ja nu har vi kommit hem. Anna-Lena kom gåendes med Exita när vi kom körandes över krönet. Jag hann backa in bilen och Fanny gå ut innan dom kom fram och Exita verkade lite småchockad av vad som hände. Men när Fanny kallade på henne vaknade hon ur dvalan och blev överlycklig. Sen for hon som en pingisboll mellan mig och Fanny utan att kunna stanna till och hälsa.
När hon lugnat ner sig tog Fanny in henne och jag plockade ut Liam ur bilen. När jag kom in fick Exita lukta på honom men sen var hon inte så intresserad så farfar hade nog rätt. Exita visste redan vad som hänt och Liams hemkomst var ingen överaskning.

Väl hemma så har har vi börjat ta tag i vardagssysslorna så våra väskor är upppackade och tvättmaskinen går för fullt. Dessutom har Exita lite motvilligt gått med på att bada. Nonne har dessutom varit snäll och städat huset igår så vi slipper tänka på det idag. Nu har Liam hunnit med sin första måltid och ligger bara och gosar i sin nya vagn medans Exita ligger bredvid och passar honom.

No comments: