Pages

Friday, June 17, 2011

Gårdagen

Gårdagen började med att vi fick besök av Marie-Louise som jobbar inom hemsjukvården. Hon började med att väga Liam som numera väger in på 2790 gram vilket var en ökning med 100g på två dagar. Efter det satte vi oss ner med en kopp kaffe och pratade om hur det har sedan vi kom hem. Allting har gått bra och så även amningen. Så från att ha skippat två sondmatningar per dag tyckte hon nu att vi skulle skippa sondningen helt på dagarna och bara amma. Sen sondar vi på nätterna så får vi se hur det går. Men igår fungerade det utmärkt så vi kommer fortsätta med det.

Efter att Marie-Lousie åkt vidare passade jag på att utnyttja det fina vädret som under eftermiddagen skulle övergå till regn. Så jag gick hem till Mats och hämtade gräsklipparen och en timme senare var gräsmattan i utmärkt skick och Exita helt slutkörd. Hon jagar gräsklipparen och alla bilar som kör förbi så på en timme blir det en del löpande för henne :) Eftersom regnet ännu inte hade börjat falla passade jag även på att riva upp ogräset längs med staketet mot vägen och in på uppfarten.

När kvällen kom sken regnet fortfarande med sin frånvaro så vi plockade fram grillen och grillkol men upptäckte att vi inte hade någon tändvätska, vilket även svärföräldrarna inte hade. Så det blev att hoppa in i bilen och köra iväg och inhandla det för grilla skulle vi. En timme senare stod maten på bordet. Kall nypotatis med grillspjut och sallad, självklart serverat med kall bearnaisesås.

1 comment:

Falken said...

Det här låter ju bara hur bra som helst, härligt!